Badmode, Lingerie

Badmode 2016… de trends…

Elk jaar krijgen we weer nieuwe badmode trends. Wat zijn de hipste kleuren voor 2016 badmode, welke stijlen en lijnen gaan we terug zien in de zomer van 2016. Je wilt natuurlijk wel trendy op het strand lopen in je badpak, shorts of bikini. En natuurlijk kan je ook een tankini dragen. Badmode verdient het om met trots gedragen te worden, door echte fashionista’s, dus ook door jou op je vakantie of aan het zwembad! De nieuwste badmode trends en kleuren van 2016 vindt je bij ons. Van badpakken tot bikini’s, tankini, strandjurkjes, pareo’s en meer strandmode trends. Sommige swimwearseries doen je dromen van vakantie en tropische bestemmingen.

Pure flower power!

De setjes met een explosie van weelderige bloemen en uitbundige zomertinten waar je alleen maar voor kan smelten. Prachtige retrosnitten en de trendy fluoaccenten maken de hippe bikini’s, het elegante badpak, de sierlijke pareo en het superschattige zomerjurkje nog mooier.

Dierenprints all over!

Of voor hippe vrouwen met een onstuimig kantje zijn de dierenprints zeker een optie! De rijkgeschakeerde zebraprint, afgewerkt met biesjes in een zomers fluokleurtje, en speelse details geven je een powerlook met véél klasse. De pareo of kaftan met pittige dierenprint zijn onmisbaar om vol zelfvertrouwen over het strand te flaneren. Dierenprints zijn trouwens niet meer weg te slaan van de catwalks en maken volgende zomer ook het strand onveilig. Rode accenten en speelse kwastjes maken deze supervrouwelijke killerlook compleet. Swimwear is er dus ook voor echte durvers!

Smoothies al la Fluo!

Kleurtjes om je vingers bij af te likken en een vrolijke print die je doet denken aan zomerse feestjes op het strand. Heerlijke smoothies die je doen smelten. Hippe Fluoroze en gele tinten die de nineties weer helemaal terug brengen.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook