Lingerie

De bralette is de nieuwe trend in lingerie!

Beha’s die je boezem liften of optisch volumineuzer maken zijn out… de nieuwste trend in de wereld van de lingerie is het tegenovergestelde en focust op de natuurlijke vorm van je borsten. Kanten behaatjes zonder vulling en zonder beugel zijn het van het in showbizzland.

Maar zijn deze zeer soepele beha’s wel goed voor je borsten? Het goede nieuws is dat alles mag. Zolang jij je er maar comfortabel bij voelt. Voor dames met een natuurlijke boezem die een beha zonder beugel dragen: een beugel heeft geen invloed op de steun. Die verkrijg je door de vorm van de beha zelf en de vorm van je borsten. Sommige vrouwen hebben een heel grote cupmaat en tegelijk stevige borsten, andere vrouwen hebben een kleine maat en voelen zich het best met een beha die stevig aanvoelt.

Tips als je kiest voor een bralette

Het is belangrijk dat de steun van onder komt. Je borsten moeten ergens comfortabel kunnen in liggen in plaats van ergens aan op te hangen. Liever twee appels gezellig in een mandje dan twee appels die in de lucht bengelen aan een steeltje, zeg maar. Dat houd je niet vol. Als de steun louter van de bandjes komt, krijg je al gauw nek-, rug-, en schouderpijn. De steun moet zo goed zijn dat je bijna zonder bandjes kunt.” Met een wireless bralette zul je ook nooit een prikkende beugel voelen tussen je borsten of onder je oksel. Comfi en sexy tegelijk!

Graag geven we dames die binnenkort lingerie gaan kopen nog een gouden tip mee. “Zie je lingerie als fundament van je outfit. Als die niet goed zit, gaat het de mist in. Daar is niemand ooit beter van geworden.

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook