Accessoires, Mode

De comeback van de wijde pijpen!

De broek met wijde pijpen is terug. Nadat de skinny jeans jarenlang het straatbeeld domineerden, mogen we ons dit seizoen eindelijk weer eens in een ‘flared’ jeans hijsen.

Hoewel de strakke skinny nog wel even zal blijven, is er steeds meer ruimte voor andere modellen spijkerbroek. De ‘flared’ jeans, de spijkerboek met wijd uitlopende pijpen dus, maakt dit seizoen een comeback. Hij past helemaal in de seventies-trend die nu volop in de winkels hangt.

Hoera de wijde pijpen zijn terug! Dat betekent dat onze benen, na enkele jaren bekneld te hebben gezeten, eindelijk weer kunnen ademen. De flared pants waren op de catwalk al een grote hit en beginnen nu ook langzaam maar zeker het straatbeeld te bepalen.

Een nadeel van de broek is dat je de pijpen niet even in je laarzen kunt stoppen, een voordeel is dat je benen langer lijken. Je schoenen krijgen wel wat minder aandacht, aangezien die vrijwel volledig onder de broek zullen verdwijnen, maar dat mag de pret niet drukken.

De broek met wijde pijpen is absoluut geen vervanger van de geliefde skinny jeans, maar wij zijn van mening dat elk modemeisje minstens één broek met wijde pijpen in haar kast moet hebben liggen. En als je dan zo’n mooie flared jeans of culottes heb weten te bemachtigen, hoe combineer je die dan? Er is slechts één regel en die is heel simpel: draag er schoenen met een hak onder. Hierdoor lijken je benen eindeloos lang en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook