Mode

Elegante ensembles !!!

Loop je mee in de suite? Wil je een adembenemende suitejurk? Dat zal je zeker lukken met een stijlvol ensemble uit de suitecollectie van Linea Raffaelli, nieuw in onze winkel.

Tijdens deze periode van het jaar zijn er ongetwijfeld heel wat evenementen, communies, lentefeesten, huwelijken en gebeurtenissen waarbij men zich mooi wil opmaken. Feestkleding hoort hier uiteraard ook bij want iedereen vindt het leuk om door anderen bewonderd te worden. Wij hebben een unieke collectie aan suitejurken van Linea Raffaelli. Het is een stijlvol, bekend, maar bovenal Belgisch merk.

Wij hebben een zeer ruime collectie elegante ensembles die naar hartenlust kunnen gecombineerd worden. Een elegante top afgewerkt met luxe kant, gecombineerd met een zeer stijlvolle minirok en afgewerkt met een bijhorend vestje, handtas en juweel? Of heb je liever een pittig cocktailjurkje in een fijne mousseline? Een gracieus dames ensemble met een zeer stijlvolle vest op een mooie modieuze rok? Heel wat verschillende mogelijkheden in verschillende stoffen of kleuren zodat iedereen zijn gading vindt.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook