Lingerie

Kleur in lingerie!

De herfst: blaadjes vallen naar beneden, het begint s’ avonds donkerder te worden en het wordt toch echt een stukje frisser. Hoe kun je jezelf het beste voorbereiden op de herfst? Juist, het is tijd om je lingerie eens even onder handen te nemen. De lingerie maakt deel uit van de uitstraling; niet alleen indirect (steun), maar ook zichtbaar door bandjes. Volgende kleuren zijn onmisbaar in u kast van deze winter.

Groen

Groene (kaki) lingerie word steeds populairder! Wij zijn fan. Groen word vaak geassocieerd met balans en duurzaamheid. Onze favorieten zijn mosgroen en army-green! Houd je van een beetje gedurfd?

Rood

Het is natuurlijk algemeen bekend dat rood de kleur van passie en liefde is. Maar wist je al dat als we de kleur rood zien de bloeddruk stijgt en de hartslag versnelt? Framboos-rood is net iets minder fel en daarom voor veel vrouwen makkelijker draagbaar.

Roze

Roze (nude) is romantisch. Vrouwen die deze kleur dragen zijn volwassen en houden van safe. Romantiek en affectie zijn echt voor jou.

Wit

Wit is een minder populaire kleur. Vaak word het gezien als een basic-kleur. Maar witte lingerie kan super sexy zijn! Aan de andere kant, het straat wel onschuld uit.

Wij zoeken natuurlijk graag met u uit naar de kleur die het best bij u past.

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook