Mode

Mooi in ‘Kleur’

De mode kleuren voor het najaar van 2018-2019 zijn natuurlijk al lang bekend. De trends in modekleuren zijn daarbij natuurlijk heel belangrijk.

Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Verschillende tinten zoals roze en oranje zijn toch vrij opvallend voor de winter. Het donkerrood, het petrolachtige blauwgroen en het olijfgroen zijn wat dat betreft meer herfstachtige kleuren.

Klaproos rood – Rood is in de zomer 2018 ook al een belangrijke modekleur.  Dat blijft dit najaar ook zo met een mooie niet te felle kleur rood. De kleur van de klaproos.

klaprood-kopieklaprood (2)kopie

Peer rood  – Geen idee dat er ook rode peren waren. Maar ze zijn er en hebben mooie herfstachtige kleur donkerrood. Het is een iets lichtere kleur dan die rode port kleur van de vorige herfst en winter. Bij een aantal ontwerpers wordt Peer rood gecombineerd met het klaproos rood hierboven.

peerrood-kopiepeerrood (2)kopie

Nevelblauw – Een iets nevelige lucht als het al wat schemert. Een mooie kleur blauw, niet te fel en niet te donker.

nevelblauw (2)KOPIE nevelblauw kopie

Olijfgroen – Een mooie, vrij neutrale kleur olijf bruingroen. Dit is een kleur die prima past bij herfst- en wintermode. De kleur laat zich prima combineren met donkerrood, oranje, blauw, geel en roze.

olijfgroen-kopie olijfgroen (2)kopie

Oud roze –  Oud roze is een mooie zachte kleur. Mooi met grijs of zwart te combineren of met donkerrood of donkerpaars.

oudroze-kopie oudroze (2)-kopie

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook