Mode

Riverwoods: de casual-look met een klassiek tintje!

RiverWoods, een van de toonaangevende modemerken in de Benelux, weerspiegelt de spirit van het noordoosten van de Verenigde Staten. Het internationale merk van casual sportkledij vertelt een verhaal over familiebanden, vriendschap en genieten van het leven. Er is voor elk wat wils, met kleding uit hoogwaardige materialen en met eersteklasafwerking.

RiverWoods breng de casual-look met een klassiek tintje. Door voor losse modellen te kiezen en wol te mixen met leder. Bij de kleedjes doen de stoffen je terug denken aan vroegere tijden “oma’s kleerkast”. Kleur wordt niet geschuwd, maar ook wie het liever sober houdt, komt aan zijn trekken.

Wie op zoek is naar een outfit voor een avond uit, een fashionable jeans of een leuke sjaal, zal zeker zijn gading vinden in de collectie. Het label tracht een aanbod te voorzien dat klanten toelaat zich van kop tot teen in kleding van de producent te hullen en met een leuke outfit op de proppen te komen. Omdat wij grote fan zijn van merken die modebewuste kleding aanbieden, is de kledinglijn met veel plezier opgenomen in het assortiment.

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook