Mode

Romantische mode

 

Als je de mode trends van deze lente en zomer zou moeten omschrijven met één woord. Dan is dat ‘romantisch’. Met veel bloemen, ruches en strikken. In het voorjaar en de zomer is de mode kleurrijk en kan alles met elkaar worden gecombineerd. Zachte materialen, transparante stoffen en veel glitter zorgen voor een vrouwelijke uitstraling.

GIO_12[1]2

Veel tegenstellingen dit voorjaar in de mode. Zo zie je veel hele lange rokken en jurken, maar ook korte en hele romantische jurken. Felle kleuren als rood en groen, maar ook pasteltinten als licht oranje en licht roze. Dit alles gecombineerd met blauw.

  1. Blauw en groen

Er was een tijd dat blauw en groen stond voor boerenfatsoen en dat het eigenlijk een combi was die niet kon. Maar dit jaar is het helemaal in.

Collection_703_hr[1]2

     2. Denim

Na een paar seizoenen dat de denim vooral licht van kleur was, lijkt de donkerder nu het ook te worden. Een jeansvest is een absolute klassieker. Draag ‘m in de lente als luchtig jasje!

4770 kaval dream (Mobile) 70686L[1]2

  1. Lange jurken en rokken eventueel met laagjes

De lengte van rokken en jurken varieert en alles kan eigenlijk. Van mini tot maxi. Maar het aantal hele lange rokken op enkellengte is groot. Rokken in laagjes, een beetje afgeleid van de Spaanse stijl.

      4739 cordoba marine (Mobile) 9_RIGHT-03_03-CB_CATALOOG_SPRING2018[1]2

  1. Bloemen en Drukke prints

Als je ergens niet omheen kan dit voorjaar dan zijn het wel bloemen. Bloemenprints, geborduurde bloemen, geappliceerde bloemen. Als het maar bloemen zijn. Behalve bloemenprints waren er veel drukke, kleurige en vrolijke prints te zien. Bijvoorbeeld etnische motieven, batik-achtige stoffen en tropische prints.

4946 sonoma spring (Mobile) Collection_699_hr[1]2

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook