Mode

Steek de handen uit die knappe mouwen!

4642-kakiCB_autumn17_22L[1]

Trompetmouwen, of de wijd uitlopende mouw, is een gigatrend dit seizoen. Dit item is geschikt voor iedereen. Je zou gaan denken dat je muzikaal zeer getalenteerd moet zijn om aan deze trend mee te kunnen doen! Maar ook voor de mensen die geen liedje uit een instrument kunnen krijgen is de trompetmouw dé trend van het moment. Probeer deze trend maar eens te missen. Ik kan je vertellen: dat lukt niet. De winkel hangt er vol van.

 4267-paris15[1]

Chic, feestelijk & classy

Of we dat erg vinden? Zeker niet. Zo’n mouw maakt van iedere klassieke blouse, basic top of casual trui namelijk een feestje. Zo’n mouw is chic, feestelijk, classy en een klein tikkie onhandig. Dit type wijde mouw durft al eens in je soep of spaghetti te hangen, dus jullie zijn gewaarschuwd. Maar los van het knoeigevaar is deze trend er eentje om direct te omarmen. De mooiste exemplaren heb ik vast voor u verzameld, aan u om uw favoriet te kiezen. Een blouse of trui met wijde mouwen op een capribroek is héél mooi. Of probeer eens te mixen met een boyfriend jeans: de mix tussen wijd en slouchy kan héél interessant zijn.

Happy shopping!

31[1]                                           3893-black                                              CB_autumn17_21L[1]

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook