Mode

Trendy in plissé

Plissé is weer in de mode. Afgelopen jaren showden diverse designers het op de catwalks en dit jaar ligt het in de winkels. Het is weer bezig aan een comeback in de mode.

Allereerst zullen we even vertellen wat plissé is, want eigenlijk is het al een hele tijd niet meer in de mode geweest. Dus als je dacht dat plissé passé was, kunnen we je dat niet kwalijk nemen.

  1. Cool girl vibes

Je vindt zo’n halflange rok met plooitjes iets te truttig? Combineer ‘m dan met een T-shirt of een leren item. Met zwarte biker boots ben je girly en bad ass tegelijk.

  1. Casual sneakers

Ben jij het type dat óveral sneakers onder draagt? Dan zal dit jouw favoriete outfit worden komende herfst. Je ziet er casual chic uit en voelt je comfortabel.

  1. Casual but classy

Een turtleneck of strak truitje dat in je rok gestopt is, ziet er super girly uit. Na de hele turtlenecktrend van afgelopen jaar, weten we dat een jasje over een coltrui heel cool staat. Combineer met hakjes en een mooie handtas voor extra klasse en vrouwelijkheid.

  1. Nonchalant classy

De plooirok geeft al zo veel chic, dat je ‘m voor een nonchalante look flink moet intomen. Dat kan met een oversized sweater. Niet te fancy, niet te casual: perfect voor een gewone schooldag dus, maar ook voor een cinemadate.

 

We zeiden het toch: veelzijdigste kledingstuk ooit!

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook