Geen categorie

Verover de wereld in rood!

Rode lingerie staat voor de ultieme verleiding. Het is ook vrolijk, speels en uitbundig. Wakker het vuur aan van je innerlijke vamp met een voluptueuze push-up bh of voeg een sexy tintje toe onder je sportieve outfit met een knalrode boxer.

Bewaar je rood voor bijzondere gelegenheden, dan zijn Valentijnsdag of jullie jubileum de momenten waarop je in rode lingerie verschijnt. Daag je partner  uit met het rood van de hartstocht of draag je passie stilletjes en puur voor je eigen plezier. Jouw lijf, jouw liefde, jouw lingerie.

Rode lingerie is naast zwart natuurlijk de verleidelijkste kleur die er is. Rood kun je het hele jaar door dragen. Want wie wil niet elke dag er verleidelijk uitzien? Veel mensen denken dat zij bepaalde kleuren niet kunnen dragen. Niets is minder waar. Iedereen kan alle kleuren dragen doordat er zoveel verschillende tinten zijn. De tint van de kleur is erg belangrijk; een zacht rood wordt anders ervaren dan een fel rood. Wist je trouwens dat je rode lingerie perfect kunt dragen onder witte kleding? Je lingerie is dan namelijk niet zichtbaar!

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook