Nachtmode

woody

Woody is bestemd voor alle leeftijden: de collectie reikt van 0 maanden tot XXL. Je kan kiezen uit onze pyjama’s of slaapkleedjes met knotsgekke tekeningen.

 

Sneeuwballengevecht! Muizen zijn slimme, sociale dieren. Ze komen overal ter wereld voor, in de stad en op het platteland. Met hun grote oren horen ze prima, en hun lange staart is lekker handig bij het springen en het klimmen, maar ook om hun vriendjes te verwittigen wanneer er gevaar dreigt. Onze Woody-muizen zijn verzot op sneeuw. Van zodra de eerste vlokken naar beneden dwarrelen, trippelen ze naar buiten om elkaar te bekogelen met sneeuwballen. Dan piepen ze het uit van plezier!

De speelse muizen laten zich zien in tinten van blauw met kleine accenten oranje.

Rex, voor de durvers! T. Rex, voluit Tyrannosaurus Rex, leefde miljoenen jaren geleden. Deze winter is de dino weer alive & kicking! Onze Woody dino waagt zich aan de meest extreme sporten. Hij doet aan delta-vliegen, gewichtheffen, racen en benjispringen.

De sportieve prestaties van onze T. Rex worden getoond in een collectie met krachtig rood en donkergrijs.

Panda’s take it easy! Geen dier met zo’n hoog knuffelgehalte als de panda.  Deze zwart-witte beer uit Azië is rond en gezond, en eigenlijk ook een beetje lui. Als overtuigde veggie vult onze Woody panda zijn dagen met bergen bamboe te eten. Om zich het leven wat comfy te maken, laat hij zijn maaltijden aanrukken met speelgoedwagens, helikopters, drones en robotjes die hij op afstand bedient. Handig, toch?

De panda vertoeft graag in het groen en daarom bestaat zijn collectie uit verschillende tinten groen.

Wie niet zo’n fan is van de grote tekeningen, vindt ook zeker zijn gading bij de meer ingetogen items: dezelfde kleuren, maar dan zonder de dieren-artworks.

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook