Mode

We zetten ons in de ‘bloemetjes’!

 

Bloemen, héél véél bloemen. En dat in alle vormen en maten. Ja, de bloemenprint houdt dapper stand dit najaar, vaak in iets donkerdere kleuren. We spotten de fleurige look in halflange jurken, rokken en bloesjes.

Ieder jaar maakt de bloemenprint deel uit van het modebeeld, maar fashion is geen fashion als de trend niet ieder jaar net een tikkeltje anders uitpakt. Deze herfst en winter kunt u wederom niet om de bloemenprint heen en dan vooral niet om de bloemetjesjurken. We zien subtiele bloemenprints op kleding, maar ook bloemenprints die van kledingstukken afspatten. Dus ja, ook deze herfst zetten we de bloemetjes graag buiten. Eerlijk is eerlijk, een bloemenprint op kleding valt hoe dan ook op en is daarom misschien lastiger te combineren. Hopelijk kunnen we u inspireren om dit najaar voor zo’n bloemig fashion statement te gaan.

Jurken

Bloemenjurken  zijn vrolijk, vrouwelijk en romantisch. Wat dacht u van zo één die heerlijk wappert als u loopt of juist een pittige korte versie die de benen de gelegenheid geven om gezien te worden?

Blouses

Bloesjes met een bloemenprint geven je outfit een fleurige touch. Met de zon hoog in de lucht is een dunne blouse heerlijk om te dragen. Steekt de wind nog even koppig op, dan is een vestje of een blazer eroverheen de perfecte remedie.

Rokjes

En wat is er nu vrolijker dan een rokje met bloemenprint? Om je rokje nog beter tot haar recht te laten komen, pak je je enkellaarsjes uit de kast of een paar toffe sneakers. Springen we zo van de herfst in de winter.

Stoere look: zeg het met bloemen

Bloemenprint op kleding hoeft niet per se alleen maar een romantische uitstraling te hebben. Natuurlijk is een bloemige maxi-dress met hoge hakken en lange oorbellen supervrouwelijk, maar een meer abstracte bloemenprint op een jeans is juist hartstikke stoer. Wie durft?

 

Kies de bloemenprint die bij u past!

 

Vorige bericht Volgende bericht

Bekijk ook